Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Rio de Janeiro zsebben – új útikönyv

on .

Készítette: Tóth Tamás

Többek között LATIMO tag szerző tollából új hiány pótló útikönyv jelent meg Rio de Janeiroról. Bár a hasznos kis utazási társ az Olimpia alkalmából látott napvilágot, az később is nagy segítség lehet minden utazónak, különösen mindazok számára, akik nem beszélik a Brazíliában amúgy igen dallamosan csengő portugál nyelvet.

Rio zseb

A kisméretű könyv igazi pocket guide, amely kényelmesen elfér egy farmer hátsó zsebében is, valóban kuriózum. A szokásos és praktikus információkon kívül rendkívül olvasmányos és számos olyan unikumot tartalmaz, amelyet egyetlen útikönyvben sem találtunk. Naprakész, friss adatok és nagyon jó ötletek teszik a könyvet kötelező útitárssá a Braziliába látogatóknak.

Az útikönyvet a LATIMO azoknak is előszeretettel ajánlja, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy élőben is meglátogassák Rio de Janeirot, a világ egyik legszebb városát. A komoly brazíliai tapasztalatokkal rendelkező szerzők Dr. Rákóczi István, az ELTE egyetemi docense a Portugál Nyelvi és Irodalmi Tanszék tanszékvezetője és Piros Ákos, az ELTE portugál szakán végzett nyelvész és idegenvezető munkája, akik Brazília kiváló ismerői. Az útikönyv gazadag szótárrésszel is segíti a kiutazókat a portugál nyelv leglényegesebb kifejezéseinek használatához, ami minden bizonnyal még kellemesebbé teszi majd a kirándulást ebbe a csodálatos városba.

Rio látkép

Full premium theme for CMS

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Partnereink

HTCC logo final 201508 3 globslogo new
ashu logo15X   globoport