Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Riónak új luxusszállodája van

on .

Készítette: TT

Rio de Janeiro-ban, augusztus 5-én megnyílt a város egyik legelegánsabb szállodája. Az 5 csillagos Fairmont Rio de Janeiro Copacabana , a Copacabana és az Ipanema tengerpartok találkozásánál található a volt Sofitel helyén. Az építkezés 14 hónapig tartott. A szálloda terveit a híres brazíliai építész Patricia Anastassiadis készítette. A szálloda 375 szobával és 52 kék színű dekorral díszített lakosztállyal rendelkezik az úgynevezett Gold Floor-on. 10 szoba kategória, spa, 2 úszómedence, szauna, kávézó és éttermek szolgálják a vendégek magas kiemelkedő szintű kiszolgálását.
Az étteremből lélegzetelállító kilátás nyílik a legendás Copacabana tengerpartjára. Rendezvényterme 1000 fő befogadására alkalmas.

Faiemont


A riói Fairmont szálló az első ház Dél-Amerikában. A lánc jelenleg 77 luxus szállodát üzemeltet 30.094 szobával a világ 27 országában Kinától Azerbajdzsánig. A Fairmont Rio de Janeiro Copacabana szobái már foglalhatók – adta hírül a LATIMO tag Sárdi Rezső, a HAVAS Creative Tours kelet-európai marketing képviselője.

Ubicacion

Full premium theme for CMS

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Partnereink

HTCC logo final 201508 3 globslogo new
ashu logo15X   globoport