Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Rólunk

on .

2011. október 18-án Budapesten a Latin-Amerika és Magyarország közötti kapcsolatok fejlesztése, a régió és hazánk viszonyának szorosabbra fűzése iránt érdeklődők LATIMO elnevezéssel megalakították a Magyar - Latin-Amerikai Egyesületet.

Az egyesület olyan, önálló jogi személyiséggel rendelkező, közhasznú szervezetként jött létre, amely közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, a mindenkori magyar kormány Latin-Amerika irányában folytatott politikáját sajátos eszközeivel kiegészíti.

Az egyesület törvényes bejegyzésére 2014-ben került sor, ám a LATIMO a nyilvántartásba vételig eltelt három év alatt is hozzájárult azon tevékenység kiteljesedéséhez, amelyet céljaként határozott meg. Az egyesület tevékenysége célul tűzi ki a Magyarország és a Latin-amerikai országok közti kapcsolatok szorosabbra fűzésének széles körű és aktív előmozdítását, a fennálló baráti kapcsolatok, s ezzel egyebek mellett a népek közti megértés, a kultúrák közötti párbeszéd, a viták békés megoldása, a környezet védelme, a fenntartható fejlődés ügyének támogatását.

Az alapító tagok között közéleti személyiségek, üzletemberek, volt és gyakorló diplomaták, a média munkatársai és a térség iránt személyes motivációk által érdeklődők egyaránt megtalálhatók. Az egyesület politikai, faji, nemi, vallási és világnézeti szempontból minden irányban nyitott, további tagjai lehetnek mindazok a magyar és külföldi természetes illetve jogi személyek, akik a szervezet célkitűzéseit magáévá teszik, s aktívan részt vesznek annak tevékenységében. Az az egyesület elnökévé a tagok Balogh Sándor magyar vállalkozót választották meg, aki azóta folyamatosan betölti ezt a pozíciót.

Full premium theme for CMS

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Partnereink

HTCC logo final 201508 3 globslogo new
ashu logo15X   globoport