Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

MEXIKÓI GASZTRONÓMIAI HÉT

on .

 

María del Carmen Sáenz, nemzetközileg elismert mexikói séf jön Magyarországra; szeptember 23. és 30. között az IBEROSTAR La Parrilla éttermében készíti el a hotel séfjeivel a különböző mexikói fogásokat. Naponta 18:00 és 22 óra között várjuk szerettel a vendégeket az igazi mexikói kukoricalisztből kézzel sodort ételkülönlegességekkel, gazdag italválasztékkal, amelyből nem hiányozhat a Margarita-, a María Bonita- és a Can Cun koktél sem.

Az UNESCO hivatalosan is 2010-ben a világ szellemi kulturális örökségének a szintjére emelte Mexikó gasztronómiáját. Az UNESCO ezt a hírt Nairobiban jelentete be, nyolc nemzetközileg is elismert séf jelenlétében, ott volt Mari del Carmen Sáenz is.

María del Carmen a prehispán és a mai mexikói konyhát bemutatta 5 kontienensen, nagyon ügyelve a dekorációra is, amelyben nagy szerepet játszanak a híres népművészeti tárgyak is.

1974-ben alapította meg a Banquetes Gaxiola céget, amely kiegészült 2007-ben a Concept Cateringgel. Marí Carmen ételei a kulináris hagyományokat ötvözik a mexikói autentikus gasztrokultúrával, beleérve a vallási/rituális szokásokat is.

MINDENKIT SZERETTEL VÁRUNK!

 invitacin es

Full premium theme for CMS

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Partnereink

HTCC logo final 201508 3 globslogo new
ashu logo15X   globoport