Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Alapítóink

on .

balogh sandorBalogh Sándor tanulmányait Moszkvában, Budapesten és Szerbiában végezte. Szakmai karrierje mellett azonban mindig is fontosak voltak számára a civil és humanitárius ügyek felkarolása. Számos szervezet megálmodója és vezető tisztviselője. Többek között a Latin – Amerikai Magyar Egyesület alapító tagja és elnöke, valamint a BKIK Latin-Amerikai Szakmai Tagozatának kezdeményezője. Ezen felül a budapesti latin-amerikai fesztiválok főtámogatója és egyéb kulturális események, kiállítások pártfogója. Az országok közötti kapcsolatok előrehaladásának töretlen segítője.

toth tamasTóth Tamás egyetemi diplomáját nemzetközi kapcsolatok kapcsán szerezte, a tanulmányokat követően 1980-tól 2011-ig karrierdiplomataként a külügyminisztérium munkatársa, a magyar diplomáciai kar tagja. Külföldön beosztott diplomataként Brazíliában, Argentínában és Peruban teljesített szolgálatot, majd nagykövetté nevezték ki. Nagykövetként 1997 és 2001 között Chilében, 2004. és 2009. között Malajziában képviselte Magyarországot. 2002. és 2004. között ellátta a külügyminisztérium szóvivőjének feladatát.
2011-től egy latin-amerikai projekteket menedzselő vállalat nemzetközi igazgatója volt, majd protokoll vezetője lett a 2017. évi FINA Világbajnokságot megrendező állami nonprot cégnek.
A LATIMO alapító tagja, a szervezet megalakulásától főtitkára.

 Alapító tagjaink:

 

image 1

 

 

Full premium theme for CMS

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Partnereink

HTCC logo final 201508 3 globslogo new
ashu logo15X   globoport