Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Kuba a HTCC térképére is felkerült

on .

HTCC logo final 201508 3

Készítette: Tóth Tamás

A HTCC, a Hungarian Trade and Commercial Center a távoli, kevésbé ismert üzleti kultúrájú és gazdaságú országok piacán való érvényesüléshez nyújt segítséget olyan üzletemberek, vállalkozások számára, akik a globális piacon keresik a fejlődés lehetőségeit.

Partnereiket főként Afrikában és Ázsiában található különleges üzleti körülményekre és ismeretlen piacokra készítik fel, de a közelmúltban Kutasi Szabolcs kereskedelemfejlesztési igazgató Kubába is ellátogatott, hogy magyar szempontból feltérképezze a szigetországban adódó lehetőségeket is.

Az igazgatót Havannában fogadta Drexler András nagykövet, a magyar diplomáciai képviselet vezetője, illetve Lados László konzuli beosztott diplomata is. A misszióvezető javasolta, hogy az érdeklődő magyar üzletemberek a jövőben fokozottan vegyenek részt a kubai rendezvényeken, vásárokon.

A HTCC képviselőjének helyi partnerekkel folytatott havannai tárgyalásai kiterjedtek a bőr- és cipőiparra, a vendéglátásban mutatkozó lehetőségekre, a gyümölcsfeldolgozási technológiákra és sok egyéb területre is.

Kutasi Szabolcs útja során felvette a kapcsolatot egy helyben tevékenykedő kínai céggel is, amely ipari parkok megvalósításában segédkezik. Abban állapodtak meg, hogy a kínai vállalat képviselői Budapestre látogatnak, magyarországi útjuk alkalmával látogatást tesznek a HTCC központban, illetve Kínában is segítik a HTCC-t az üzleti lehetőségek kiaknázásában.

Kutasi Szabolcs a HTCC kereskedelmi igazgatója 750x563

Full premium theme for CMS

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Partnereink

HTCC logo final 201508 3 globslogo new
ashu logo15X   globoport