Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

MEXIKÓ MÉLTATJA MAGYARORSZÁG LEGKIVÁLÓBB KÖZÉPISKOLAI SZINTEN SPANYOL NYELVEN TANULMÁNYOKAT FOLYTATÓ DIÁKJAIT

on .

A világ legnépesebb spanyolnyelvű országa, Mexikó magyarországi nagykövete, David Nájera nagyköveti rezidenciáján egy különleges fogadás keretei között ismeri el a magyar középfokú oktatási intézményekben spanyol nyelven tanuló és a 2018/19-as tanévben legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó magyar tanulókat.

Összesen tizenegy magyar középiskola közel kétezer diákja közül került kiválasztásra az a 33 legkiválóbb spanyol nyelven tanulmányokat folytató magyar tanuló, akik egy ünnepélyes fogadás keretei között vehetik át kiválósági elismerésüket Mexikó Nagykövetétől.
A Föld legnépesebb spanyol nyelvű országa összesen tizenegy magyar középiskola közel kétezer diákja közül választotta ki azt a 33 legkiválóbb spanyol nyelven tanulmányokat folytató magyar tanulót, akik egy ünnepélyes fogadás keretei között vehetik át díjaikat Mexikó Nagykövetétől.

Mex1


A tizenegy magyar középfokú oktatási intézmény között megtalálhatóak budapesti, debreceni, kecskeméti, miskolci, pécsi, szegedi és veszprémi középiskolák, melyek lehetővé teszik a spanyol nyelv elsajátítását a diákok számára. A fogadáson a sajtó és az iskolák képviselői mellett a Magyarországra akkreditált latin-amerikai nagykövetek, volt magyar Mexikóba akkreditált nagykövetek, magas rangú magyar állami tisztviselők, magyar egyetemek és a budapesti Cervantes Intézet képviselői is jelen lesznek.
A Mexikói Nagykövetség történetében idén másodszor osztja ki ezeket az emlékérmeket és okleveleket Magyarország összes spanyol nyelvű tanulmányaik során kiemelkedő eredményeket felmutató diákjának, mely hűen tükrözi Mexikó elkötelezettségét a két ország közötti oktatási és kulturális együttműködés megerősítésében.
Az érintett intézmények között megtalálható a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, a Budapesti Babits Mihály Gimnázium, a Budapesti Leövey Klára Gimnázium, a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium, a Kecskeméti Bolyai János Gimnázium, a Miskolci Herman Ottó Gimnázium, a Pécsi Kodály Zoltán Gimnázium, a Szegedi Tömörkény István Gimnázium, a Veszprémi Vetési Albert Gimnázium, a Kispesti Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnázium, valamint a SEK Budapest International School.

Mex2

Full premium theme for CMS

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Partnereink

HTCC logo final 201508 3 globslogo new
ashu logo15X   globoport