Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

A LATIMO által támogatott kötet bemutatója

on .

Készítette: TT

Január 16-án Argentína budapesti nagykövetének rezidenciáján bensőséges esemény keretében került bemutatásra a LATIMO által is támogatott „National Identitiy and Modernity 1870-1945” című tanulmánykötet. Az eseményen a LATIMO-t az egyesület főtitkára, Tóth Tamás képviselte.

Identity
A Károlyi Gáspár Református Egyetem szakmai sorozatába illeszkedő tanulmánykötetet az egyetem oktatója, Semsey Viktória szerkesztette. A szép kiállítású könyv 33, angol, illetve spanyol nyelvű tanulmányban mutatja be a nemzeti identitás kialakulását, annak körülményeit és sajátosságait Latin-Amerika, illetve Közép-Európa vonatkozásában.


A művet Maximiliano Gregorio Cernadas nagykövet bevezetését követően Mirjana Polić Bobić, a Zágrábi Egyetem professzora, illetve Zeidler Miklós, a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézet tudományos főmunkatársa, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Új- és Jelenkori Magyar Történeti Tanszékének docense mutatta be az érdeklődő közönségnek.

Cernadas

Full premium theme for CMS

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Partnereink

HTCC logo final 201508 3 globslogo new
ashu logo15X   globoport