banner tropi 4 5

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Brazil tanulmányút magyar utazási irodáknak

on .

Készítette: TT

A brazil HAVAS Creative Tours DMC és a TAP Air Portugál nyolc utazási iroda és a sajtó képviselőit hívta meg brazíliai tanulmányútra, hogy megismertesse a Brazíliát értékesítő szakemberekkel Rio de Janeiro számos új és régi turisztikai kínálatát. A tanulmányút elsősorban az új szállodákra és a HAVAS tevékenységére fókuszált - természetesen a klasszikus riói látnivalók mellett. A résztvevők kétnapos kirándulást tettek a Praia Verde tengerparti szakaszon, ahol megismerkedhettek az Angra dos Reis-i kínálattal és útjukat megszakíthatták Paraty városában, amely az ország egyik gyöngyszeme, az UNESCO Világörökség tagja.

views of the sugar loaf 1141047 480
Egy karneváli szamba iskola kulisszatitkainak megtekintése, valamint bemutató a karneváli készülődésről tette felejthetetlenné a Rióban eltöltött néhány napot.
A HAVAS Creative Tours kelet-európai képviselője, a LATIMO tag Sárdi Rezső elmondta, hogy
egyre több magyar utazik Brazíliába, és a korábban itt Olimpia, illetve a futball világbajnokság miatt komoly mértékben megnőtt a szállodai kínálat. Az utazási kedvet befolyásolja az a tény is, hogy a kedvező váltási árfolyamoknak köszönhetően jelentősen csökkentek az árak.


A HAVAS az egyik legnagyobb brazíliai beutaztató iroda. A magyar származású Francisco Havas, a cég tulajdonosa és vezetője rendkívüli figyelmet szentel a magyar és kelet európai piacnak. A brazil idegenforgalmi piacon betöltött szerepükről tanúskodik például az a tény, hogy a labdarúgó VB idején közel 50.000 utast szolgáltak ki.


A repülőjegyeket a TAP Air Portugál biztosította a résztvevőknek. A légitársaság egyik fő repülési célpontja Brazília. Egyetlen európai városból sincs annyi közvetlen brazíliai járat, mint Lisszabonból. Azt is mondhatnánk, hogy a VARIG Brazil Légitársaság megszűnése óta a TAP vette át a "brazil nemzeti légitársaság" szerepét. A fuvarozó járatai 10 brazil állomásra repülnek: Rio de Janeiróba, Recifébe, Salvadorba, Sao Pauloba, Fortelézába, Natálba, Porto Alegrébe, Belembe, Belo Horizontéba és Brazília Városba. A TAP a hagyományos értékrendet képviselő légitársaság. A csoportos utasoknál kedvező jegyárakat és rugalmas foglalási feltételeket kínál, ezért is népszerű a magyar irodák és utazók körében. Az országon belül az utasok számos belföldi légitársaság járatait vehetik
igénybe.

grupo

Full premium theme for CMS

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Partnereink

HTCC logo final 201508 3 globslogo new
ashu logo15X globoport