Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Közvetlenül Párizsból a brazíliai Fortalezába

on .

Szerző: TT

A dél-amerikai utaztatásra különös figyelmet fordító Havas Creative Tours DMC magyarországi képviselete jelezte, hogy a JOON S.A.S (JN ) légitársaság, amely az Air France fapados leányvállalata, május 8-tól indítja közvetlen járatát Párizs (CDG) és az északkelet-brazíliai Fortaleza között.

A jelenleg 2,5 milliós Fortaleza 1726-ban alapított város, a Brazília északkelti részén fekvő Ceará állam fővárosa. Az egyenlítő közelsége miatt egész évben trópusi klímával, valamint 573 km hosszúságú gyönyörű tengerparttal rendelkezik. Infrastruktúrája kiváló. Számos modern szállodával, kellemes hangulatú éttermekkel, éjszakai szórakozó helyekkel és tengerparti promenáddal méltán tartozik a turisták által gyakran látogatott városok közé. A dél-amerikai kontinens egyik legnagyobb vízi parkja, a „Beach Park”, 29 kilométerre található Fortalézától az egyik legnevesebb tengerparti szakaszon, a Porto das Dunas-on. Fortaleza ideális kiinduló pont azok számára is, akik Brazília északkeleti részét szeretnék megismerni.

fortaleza


A jelzett légijárat Brazília észak-keleti részébe hetenként háromszor, szerdai, pénteki és vasárnapi indulással (13.10 /18.35) a leggyorsabb összeköttetést biztosítja igen kedvező áron - A JN Budapestről is közvetlen csatlakozási lehetőséget kínál Párizs CDG repülőterére és a visszaútra egyaránt. A tengerentúli járat Airbus A340-es típusú géppel üzemel kényelmes, ergonometrikus ülésekkel és egyedileg programozható videó hozzáféréssel. A hosszú távú járatokon az étkezés ingyenes. Az utasok turista és business osztály közül választhatnak.

Full premium theme for CMS

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Partnereink

HTCC logo final 201508 3 globslogo new
ashu logo15X   globoport