Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

A magyar főváros a III. Magyarország–Latin-Amerika Fórumnak adott otthont

on .

Készítette: TT

2017 novemberében Budapesten megrendezésre került a harmadik Magyarország–Latin-Amerika Fórum. Az rendezvény – amelynek szlogenje a „Tudás és fejlődés: befektetés a jövőbe” volt - elsődleges célja az volt, hogy tovább ösztönözze a Magyarország és a latin-amerikai szubkontinens országai közti kapcsolatrendszer fejlődését. Az eseményre több mint résztvevő, köztük 100 külföldi regisztrál, azon jelen volt a kolumbiai külügyminiszter, az ecuadori távközlési miniszter és az EU-Latin-Amerika Alapítvány elnöke is.

latinamericamapprojectedonhands

A rendezvényen magyar és latin-amerikai szakértők folytattak eszmecserét a lehetséges együttműködési formákról és területekről. Többek között említésre került az oktatás, az egészségipar, a vízügy, az agrártechnológiai kooperáció, az infokommunikáció és a start-up vállalkozások összekötő szerepe is.
A fórumon a magyar diplomácia vezetője hangsúlyozta, hogy a nemzetközi kapcsolatokban Latin-Amerika egyre jobban teljesít, és ha egy olyan nyitott gazdaságú ország, mint Magyarország szintén jól akar teljesíteni, az egyre gyorsabban fejlődő Latin-Amerikával hatékony és jó kapcsolatokat kell kiépítenie.

Az eseményhez kapcsolódóan üzleti fórumra is sor került, valamint a résztvevők szakmai látogatások keretében találkozhattak a latin-amerikai térségben sikeres hazai, illetve a Magyarországon jelen lévő térségbeli vállalatok képviselőivel.

south america countries flag words on a white background 125001365

Full premium theme for CMS

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Partnereink

HTCC logo final 201508 3 globslogo new
ashu logo15X   globoport